Inner Stance | Don't have dreams, have goals

UN|LIMITED TRAINING

FIT WORDEN EN TRAINEN IN EEN KLEINE GROEP?
DOE MEE MET ONZE UN|LIMITED TRAINING EN ERVAAR EXCLUSIVITEIT OP HET HOOGSTE NIVEAU.

Wil jij ook graag strakker, sterker en fitter worden, maar kom je in de sportschool niet verder? Of train je graag samen met anderen, maar is een groepsles niets voor jou? Meld je dan aan voor UN|LIMITED Training!

Met UN|LIMITED train je twee keer in de week in een vaste groep van max. 6 personen onder begeleiding van een van onze elite trainers.

De training is een complete en uitdagende work-out, waar al je spieren aan bod komen. Elke training is van hoog niveau en ziet er anders uit, waardoor het elke keer weer uitdagend is! Er wordt daarnaast altijd rekening gehouden met persoonlijke blessures en fysieke uitdagingen.

Naast de trainingen krijg je begeleiding op voeding, en helpen wij jou in een korte tijd zoveel mogelijk resultaat te behalen. Daarnaast word je member van de Winner Circle, wat betekent dat je elke maand bij dit exclusieve event aanwezig mag zijn en profiteert van extra coachingsmogelijkheden.

Ben jij bereid om te zweten en zo nu en dan competitief te zijn? Neem dan contact met ons op. De enige vereiste is dat je je iedere training voor 100% inzet!

Wil je deze training zelf ervaren? Meld je dan via onderstaand formulier aan voor een gratis proefles.

 

NIEUW! MOM UN|LIMITED.
Ben je onlangs moeder geworden en is het nu tijd om weer in actie te komen? Wil jij weer fit, in shape en vol energie zijn? Dan is dit een uitgelezen kans voor jou!

In ons programma “Mom UN|LIMITED” werken we naar een fit en strak lichaam met functionele work-outs. Deze zijn speciaal afgestemd op jouw behoefte (en beperkingen) als jonge moeder. Vul het contactformulier in en kom in gesprek.

Zelf ervaren? Kom vrijblijvend met ons in contact! Voor informatie of een proefles.

Vul het onderstaande formulier in en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

Don't have dreams, have goals.