Inner Stance | Don't have dreams, have goals

WINNER CIRCLE

Bouw je een eigen netwerk op binnen de Winner Circle, onder het genot van een waardevolle coaching sessie, effectieve workout en gezellige borrel.

Een keer per maand, op vrijdagmiddag, komen we bij elkaar voor een inspirerende sessie. Alles start bij jouw body, dus ook dit event. We zorgen ervoor dat je net even iets verder gaat, want een krachtig lichaam is essentieel voor succes.

We nemen je mee in de conversatie van Inner Stance met een waardevolle coachingsessie, gekoppeld aan jouw business en laten je zien dat je in staat bent om de lat hoger te leggen en meer te creëren.

Je ontmoet andere ondernemers en je wisselt ervaringen uit. Sport ‘verbroedert’, je creëert een waardevol netwerk van ondernemers met dezelfde missie. Kom naar de Winner Circle en ervaar het zelf!

Wil jij ook van waarde zijn voor jouw omgeving? Members van Inner Stance mogen elke Winner Circle een introducé meenemen. Meld je nu aan voor de volgende Winner Circle en sluit jouw vrijdagmiddag waardevol, sportief én gezellig af!

Meld je direct aan voor de volgende Winner Circle

Vul het onderstaande formulier in, vergeet niet je vestiging te kiezen.

Don't have dreams, have goals.